Μαρία Παλαιοκρασσά

Makeup ArtistΗ καριέρα μου ως επαγγελματίας makeup artist άρχισε το 1992 ως υπεύθυνη στην πολυεθνική PBH Lancôme στα προϊόντα μακιγιάζ.
Μετά στην Αγγλία, στο Grease Paint College London, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο επαγγελματικό μακιγιάζ και ειδικά εφέ με καθηγητές από το BBC Channel και το Hollywood. Διακρίθηκα πρώτη στις τελικές εξετάσεις και εργάστηκα στο BBC Channel και στο Questers Theater London.

Στην συνέχεια στο ΠΑΡΙΣΙ στην Διεθνή Σχολή Μακιγιάζ JEAN-PAUL FLEURIMOND ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Νυφικό Μακιγιάζ και στο Beauty Bridal Makeup Coach.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάστηκα με επώνυμες παραγωγές, studio, σε βιντεοκλίπ καθώς και στην Επίδαυρο , το Μέγαρο Μουσικής, το θέατρο Πειραιώς Βεάκειο και το Ηρώδειο. Βραβεία από καταξιωμένους σκηνοθέτες του εξωτερικού όπως ο Matthias Langhoff που σκηνοθέτησε στην Επίδαυρο την παράσταση ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ του Hainer Muller.

Παράλληλα, η αγάπη μου για τη διδασκαλία, με έκανε να συνεργαστώ με επώνυμες σχολές ΙΕΚ όπου ανέλαβα ως υπεύθυνη καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ Επίσης συνεργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια Πωλήσεων Προϊόντων μακιγιάζ με εταιρίες καλλυντικών όπως Procter & Gamble, Forever Living Products.

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση και την εκπαίδευση, εκπλήρωσα το όνειρο της ζωής μου δημιουργώντας το Shojo makeup studio.

Σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο, θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς, θα απολαύσετε τη μοναδική θεραπεία προσώπου «MASKA SHOCK by melea>> , τον σχηματισμό φρυδιού και την Σουηδική εταιρία Blomdahl piercing (η μοναδική με τα υποααλλεργικά σκουλαρίκια τρυπήματος αυτιού).

Επίσης, παραδίδω μαθήματα και συμβουλές προσωπικού μακιγιάζ, για ολες τις ηλικίες, επαγγελματικά μαθήματα για makeup artists και κομμώτριες/ες που θέλουν να φρεσκάρουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του γύρω απο το μακιγιάζ. Τέλος, τιμώμενα πρόσωπα στο Shojo Makeup Studio, είναι όλες η μέλλουσες νύφες, όπου μαζί τους επιμελούμαι το νυφικό μακιγιάζ και το νυφικό styling της νύφης και της μητέρας.

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά.Επικοινώνησε μαζί μας τώρα!